Respon al comentari

Adverteixen, a duo, que la bombolla pot punxar

Posted on Setembre 15th, 2006 by joan and tagged , , , , , , .
imatge de joan

Llegeixo a el confidencial que el Fons Monetari Internacional ha advertit sobre el risc que punxi la bombolla immobiliària i això arrossegui als EEUU a una desacceleració econòmica. Aquesta desacceleració també la pronosticava el ex-assessor finacer de Bill Clinton.

Entre altres conseqüències podria tenir com a conseqüència la caiguda del dollard i això també té efectes negatius en les economies europees i japonesa que veuen com les seves exportacions son més cares. O sigui, que si punxa la bombolla als EEUU hi ha més probabilitats de què hi hagi un augment de l'atur a Catalunya, el que probablment comportaria un augment de la morositat en el pagament de les hipoteques.

Per si això no fos prou, Espanya està en el selecte club de països que surt en totes les travesses que pronostiquen la baixada de preus dels immobles. I aquesta setmana el pronostic l'acaba de fer el Wall Street Journal (i es suma a les reiterades per The Economist).

La pregunta que em faig jo és si la bombolla està per punxar o ja ha punxat a dia d'avui... és una idea per fer una nova enquesta :-)

Joan

Respon

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprobar que ets de carn i ossos i para prevenir el spam :-) Disculpa les molèsties!
Imatge CAPTCHA
Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.
 
No feu cas d aquest link