fallida

warning: Creating default object from empty value in /home/calbasi/public_html/bombollaimmobiliaria.com/drupal/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Ja hi ha 5 països europeus en el rànking de països que estan més a prop del "default"

Posted on Juliol 12th, 2011 by binissaida and tagged , , , , .
imatge de binissaida

El panorama financer d'Europa és patètic. Aquí teniu els 10 països amb més risc de fallida del món:

 

 

 

 

 

El nostre spread està pujant com l'escuma, ja som la 7a economia amb més risc de fallida del món (en cosa d'un mes hem pujat 5 llocs).
La progressió ja fa molt temps que s'està donant (malgrat les injecions del 30% del PIB europeu que s'han dut a terme per "salvar" la situació als PIGS, i que expliquen les atenuacions temporals del Spread), i no hi ha res que faci pensar que això s'hagi d'aturar. Tard o d'hora, entrarem en clar risc de fallida, com Irlanda, Portugal i Grècia:
 

Exercicis de fallida als EEUU

Posted on Novembre 8th, 2010 by joan and tagged , , , , .
imatge de joan

Llegeixo a Rebelion.org:

Giulietto Chiesa

Traducido para Rebelión por Gorka Larrabeiti

La noticia del día, que ustedes no encontraron en las primeras páginas de los periódicos, era la siguiente: en los Estados Unidos de América han comenzado ejercicios para la quiebra. No es que lo dijeran explícitamente, pero lo entendemos igual.

¿Cómo? La Reserva Federal, es decir, el Banco Central de EE.UU., anuncia la 'compra' de 600.000 millones de dólares. Lo llaman "compra" ("purchase") en términos técnicos, pero se lee "imprime". Se sacarán otros 350.000 o 500.000 millones USD de la deuda que la Fed ya ha adquirido de los derivados hipotecarios tóxicos fácilmente para "invertirlos". Léase para que circulen en el mercado.

Als EEUU ja porten 110 bancs que han fet fallida en el que portem d'any...

Posted on Agost 21st, 2010 by joan and tagged , , .
imatge de joan

Per si algú es pensa que als EEUU les aigües estan tornant  la seva mare, un dada, de moltes que se'n podrien agafar: en el que portem d'any (2010), ja han fet fallida 100 bancs.

Podeu consultar el llistat actualitzat clicant aquí.

Llistat de bancs que han fet fallida (o similar) als USA i Europa...

Posted on Maig 23rd, 2009 by joan and tagged , .
imatge de joan

Sembla que de moment el perill d'enfonsament del sistema bancari estigui més o menys controlat. De fet, de moment, és així... Però mireu la llista de tots els bancs que als EEUU i a Europa han fet fallida, els han nacionalitzat o els han comprat a preu de saldo:

Sembla que es comença a parlar de bancs i caixes insolvents i/o en fallida

Posted on Gener 20th, 2009 by joan and tagged , , , .
imatge de joan

Ai ai ai... que sembla que a la presa li surten cada dia més esquerdes... i si aquesta es confirma és de les que la pot fer reventar!!!

Bueno, doncs ha sortit la notícia: "Banco de España esperará las cifras del primer semestre para decidir si interviene alguna entidad - Cotizalia.com"

Metrovacesa fa figa: se la queden els bancs (quin remei!)

Posted on Desembre 2nd, 2008 by joan and tagged , .
imatge de joan

A Metrovacesa, un altre monstre immobiliari, com es veu que no hi ha manera de que pagui el que deu, se l'ha quedat la banca acreedora. Un altre més a la llista de Martin Fadeses, Habitats... I espera, que encara queden Sacry i Colonial... Al final, tot aquest fum, tots aquests emporis, convertits en res, en cendres, en mols pisos en mans dels bancs que tampoc podran vendre...

El Corte Inglés: un Titànic que està fent aigües?

Posted on Desembre 2nd, 2008 by joan and tagged , .
imatge de joan

Si llegeim la premsa, sembla que del Corte Inglés no se'n sap ni mitja paraula... Deu anar bé la cosa, com sempre, no?

Doncs sembla que no... el dia menys pensat ens esmorzem el daltabaix:

El corte inglés: esta casa es una ruïna...

I aquest és només el primer d'una trilogia d'articles que van en la mateixa línia...

Pd.: a burbuja.info ja fa temps que es parla que les vendes han caigut en picat (com a tot arreu, per això).

Creus que algun banc o caixa espanyol pot fer fallida?

Posted on Setembre 18th, 2008 by joan and tagged , , , , .
imatge de joan
Si
72% (41 vots)
No
12% (7 vots)
Ni idea...
9% (5 vots)
M'importa un rave!
7% (4 vots)
Vots totals: 57

El credit crunch espanyol :-(

Posted on Novembre 8th, 2007 by joan and tagged , , , , , .
imatge de joan

Un altre post del bloc del Marc Vidal ;-) Al bloc d'en Marc Vidal: www.marcvidal.cat/marcvidal/2007/10/el-nostre-credi.html , en aquest cas sobre els passos que es van fent (i teòricament s'anirien fent), per arribar al credit crunch espanyol.

Això del crèdit crunch ve a ser que en una (mala) situació econòmica a on les empreses necessiten accedir a recursos financers (crèdit), els bancs el que fan és tot el contrari, donar cada cop menys diners i més cars. La conseqüència, un daltabaix econòmic, perquè les empreses, si no tenen recursos financers han de plegar, reajustar-se, vendre's, etc. Com sempre els catalanets d'a peu en pagaríem les conseqüències: atur.

Una nova immobiliària espanyola en situació difícil: la murciana Polaris

Posted on Novembre 8th, 2007 by joan and tagged , , , .
imatge de joan

Llegeixo al bloc d'en Marc Vidal: www.marcvidal.cat/marcvidal/2007/11/polaris-world-p.html que una nova immobiliària es suma a la llista d'immobiliàries amb problemes financers que ja van obrir Astroc i Llanera. Ara es tracta d'una murciana, Polaris World. Sembla que a les terres on els governs peperos es vanaven d'un desenvolupament econòmic rècord se'ls hi comença a veure el llautó. Hi és que hi ha creixements econòmics que son pa per avui i gana per demà.


Google


 

A Internet |

A bombolla


 
No feu cas d aquest link