fallida

  • warning: Creating default object from empty value in /home/calbasi/public_html/bombollaimmobiliaria.com/drupal/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.
  • warning: htmlspecialchars() expects parameter 1 to be string, array given in /home/calbasi/public_html/bombollaimmobiliaria.com/drupal/includes/bootstrap.inc on line 867.

Llistat de bancs que han fet fallida (o similar) als USA i Europa...

Posted on May 23rd, 2009 by joan and tagged , .
joan's picture

Sembla que de moment el perill d'enfonsament del sistema bancari estigui més o menys controlat. De fet, de moment, és així... Però mireu la llista de tots els bancs que als EEUU i a Europa han fet fallida, els han nacionalitzat o els han comprat a preu de saldo:

Sembla que es comença a parlar de bancs i caixes insolvents i/o en fallida

Posted on January 20th, 2009 by joan and tagged , , , .
joan's picture

Ai ai ai... que sembla que a la presa li surten cada dia més esquerdes... i si aquesta es confirma és de les que la pot fer reventar!!!

Bueno, doncs ha sortit la notícia: "Banco de España esperará las cifras del primer semestre para decidir si interviene alguna entidad - Cotizalia.com"

Metrovacesa fa figa: se la queden els bancs (quin remei!)

Posted on December 2nd, 2008 by joan and tagged , .
joan's picture

A Metrovacesa, un altre monstre immobiliari, com es veu que no hi ha manera de que pagui el que deu, se l'ha quedat la banca acreedora. Un altre més a la llista de Martin Fadeses, Habitats... I espera, que encara queden Sacry i Colonial... Al final, tot aquest fum, tots aquests emporis, convertits en res, en cendres, en mols pisos en mans dels bancs que tampoc podran vendre...

El Corte Inglés: un Titànic que està fent aigües?

Posted on December 2nd, 2008 by joan and tagged , .
joan's picture

Si llegeim la premsa, sembla que del Corte Inglés no se'n sap ni mitja paraula... Deu anar bé la cosa, com sempre, no?

Doncs sembla que no... el dia menys pensat ens esmorzem el daltabaix:

El corte inglés: esta casa es una ruïna...

I aquest és només el primer d'una trilogia d'articles que van en la mateixa línia...

Pd.: a burbuja.info ja fa temps que es parla que les vendes han caigut en picat (com a tot arreu, per això).

El credit crunch espanyol :-(

Posted on November 8th, 2007 by joan and tagged , , , , , .
joan's picture

Un altre post del bloc del Marc Vidal ;-) Al bloc d'en Marc Vidal: www.marcvidal.cat/marcvidal/2007/10/el-nostre-credi.html , en aquest cas sobre els passos que es van fent (i teòricament s'anirien fent), per arribar al credit crunch espanyol.

Això del crèdit crunch ve a ser que en una (mala) situació econòmica a on les empreses necessiten accedir a recursos financers (crèdit), els bancs el que fan és tot el contrari, donar cada cop menys diners i més cars. La conseqüència, un daltabaix econòmic, perquè les empreses, si no tenen recursos financers han de plegar, reajustar-se, vendre's, etc. Com sempre els catalanets d'a peu en pagaríem les conseqüències: atur.

Una nova immobiliària espanyola en situació difícil: la murciana Polaris

Posted on November 8th, 2007 by joan and tagged , , , .
joan's picture

Llegeixo al bloc d'en Marc Vidal: www.marcvidal.cat/marcvidal/2007/11/polaris-world-p.html que una nova immobiliària es suma a la llista d'immobiliàries amb problemes financers que ja van obrir Astroc i Llanera. Ara es tracta d'una murciana, Polaris World. Sembla que a les terres on els governs peperos es vanaven d'un desenvolupament econòmic rècord se'ls hi comença a veure el llautó. Hi és que hi ha creixements econòmics que son pa per avui i gana per demà.


Google


 

A Internet |

A bombolla


 
No feu cas d aquest link