Pensament Únic

  • warning: Creating default object from empty value in /home/calbasi/public_html/bombollaimmobiliaria.com/drupal/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.
  • warning: htmlspecialchars() expects parameter 1 to be string, array given in /home/calbasi/public_html/bombollaimmobiliaria.com/drupal/includes/bootstrap.inc on line 867.

L'ideari convergent de TV3

Posted on April 28th, 2010 by binissaida and tagged , .
binissaida's picture

Un article molt interessant de Vicenç Navarro, Catedràtic de Polítiques Públiques. Universitat Pompeu Fabra, i Professor de Public Policy. The Johns Hopkins University:
 
 
Las entrevistas de Mònica Terribas y la Televisión Pública Catalana
 
Aquí teniu algun tros de l'article:
 
..."Me parece muy bien que la periodista Terribas plantee el punto de vista de la patronal, pero me parece muy mal que no presente también el punto de vista sindical, refiriéndose a las propuestas de los sindicatos para salir de la crisis. Parafraseando su pegunta, podría haberle dicho al Presidente Zapatero “Ustedes han renunciado a aumentar el gasto publico para crear empleo, financiando tal aumento del gasto público con impuestos a la banca y a las entidades empresariales así como a las rentas superiores (que se beneficiaron de las políticas llevadas a cabo durante los últimos treinta años), medidas recomendadas por los sindicatos. Si no han aprobado esto, ¿qué piensan hacer entonces?”
 
No hizo esta pregunta. En lugar de decir “subir impuestos a la banca y a las entidades empresariales y rentas superiores”, Terribas dijo “bajar los salarios”. Y donde dice sindicatos, dijo FMI (aunque, en realidad, fuera el mundo empresarial el que lo propusiera).Y todo ello lo dijo con toda naturalidad, como si fuera neutra y muy profesional. No dudo de su profesionalidad, pero sí de su neutralidad.
 
En realidad, esta postura es la dominante en los equipos de dirección de TV3, que están controlados en su mayoría por los profesionales heredados del gobierno Pujol....
 

Perduts al brancam

Posted on March 13th, 2009 by joan and tagged , , .
joan's picture

Avui a la tertúlia del Cuní, com sempre, els tertulians s'escarracen en mostrar que van perduts... Concretament el director de El Periòdico, en Rafael Nadal, parlant d'estafadors con en Madoff, demana que els banquers que han sigut "dolents" siguin transparents i donin la informació que, segons ells, els reclamen les autoritats de control. I demana que els que no ho hagin fet, a partir d'ara comencin a enfilar el camí de la trena.

El senyor Nadal, com la major part d'opinadors professionals, encara no saben en quin món viuen. Es perden, ja no en els arbres, sinó en el brancam, incapaços de tenir una visió del bosc que pretenen copsar.

En aquest cas posant en el mateix sac a en Madoff, un lladre que viola les lleis, amb els banquers, que son els lladres que fan les lleis. Perquè no hi ha banquers ni financers a les presons, quan tothom els atribueix l'origen de les calamitats econòmiques que patim? Doncs és obvi, senyors, perquè la legislació està feta a mida d'un sistema econòmic que ara fa fallida no perquè s'hagin incomplert les normes, sinó perquè el disseny del sistema provoca, cíclicament, aquestes crisis. Per entendre'ns, si un construeix una casa amb fusta corcada, potser la casa serà més barata, la podrem fer més despresa perquè la fusta és més lleugera i més fàcil de tallar, però un dia o un altre, la casa caurà. Pan para hoy, hambre para mañana.


Google


 

A Internet |

A bombolla


 
No feu cas d aquest link