deute públic

  • warning: Creating default object from empty value in /home/calbasi/public_html/bombollaimmobiliaria.com/drupal/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.
  • warning: htmlspecialchars() expects parameter 1 to be string, array given in /home/calbasi/public_html/bombollaimmobiliaria.com/drupal/includes/bootstrap.inc on line 867.

Què ha passat amb el deute grec del 2009 al 2014?

Posted on March 1st, 2015 by joan and tagged , , , .
joan's picture

Què ha passat amb el deute grec en els darrers 5 anys? Doncs el mateix que amb tot el deute de la banca a Europa... l'hem "nacionalitzat"... Ara els crèdits morosos ja no son de la banca, son dels estats, de tots nosaltres... Ja podem anar a dormir tranquils tenint la seguretat de què els nostres governants no deixaran caure els bancs... Total, retallant-nos a naltros, la casa és forta!

Exposició de la banca i els estats al deute grec

Ens acostem / Nos acercamos / Coming soon!

Posted on August 3rd, 2011 by binissaida and tagged , , , .
binissaida's picture

10 - 9 - 8 - 7 - 6 - 5 - 4 - 3 - 2 . . .

Sobredosi de notícies negatives...

joan's picture

Avui ens hem esmorzat unes quantes notícies que indiquen que la cosa no va fina i al llop de la crisi a Espanya li comença a caure la pell de xai... Algú podrà dir que això de la crisi està ja molt vist. Però no, jo no parlo del que hem vist fins ara, que no és una minúcia amb la que ens pot caure... (casi que podria afirmar: "amb la que ens caurà").

Per començar ahir en Roubini, un economista de prestigi, professor a la universitat de Nova York, dels pocs que van avançar la recessió/depresió que estem vivint, va comentar que Espanya era el perill més gran per la Unió Monetària Europea (l'Euro).

Aquesta és una hipòtesi que es comenta en els fòrums econòmics alternatius, però de la que els nostres mitjans de desinformació no acostumen a parlar...

I per acabar-ho d'adobar, en Zapatero ha afirmat que Espanya no sortirà del euro.

És significatiu que el president de l'estat espanyol digui això perquè:


Google


 

A Internet |

A bombolla


 
No feu cas d aquest link