embargaments

  • warning: Creating default object from empty value in /home/calbasi/public_html/bombollaimmobiliaria.com/drupal/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.
  • warning: htmlspecialchars() expects parameter 1 to be string, array given in /home/calbasi/public_html/bombollaimmobiliaria.com/drupal/includes/bootstrap.inc on line 867.

Comunitat de moros@s

Posted on March 13th, 2009 by joan and tagged , , , .
joan's picture

Cada cop hi ha més gent que no pot fer front als seus deutes. Això és així per una combinació de factors:

  • la irresponsabilitat i/o immaduresa de la gent
  • la devaluació dels actius i/o la crisi econòmica (de la que hem vingut advertint en algunes webs, com aquesta, malauradament amb poca audiència... si si, ja sé que lo del Barça és més important... o no?)
  • el Pensament Únic, la percepció de que la realitat era aquella en que endeutar-se i viure al dia o, millor dit, viure amb diners del futur, era lo normal, lo lògic, etc. Aquest Pensament Únic és el que el Sistema Capitalista, mitjançant els seus mitjans de Desinformació i Intoxicació ens ven com a "Realitat"
  • el mateix sistema econòmic, que ens porta cap aquí. Les coses moltes vegades poden ser de qualsevol manera, sinó que depenent de les regles del joc amb les que triïs jugar. El Capitalisme te un disseny determinat, i aquest disseny te unes conseqüències: concentració de la riquesa, crisi periòdiques, etc. Això ja ho va dir un barbut fa més de 150 anys ;-) Podeu, per exemple, llegir el perquè tot el sistema econòmic es basa en el creixement sense aturador del crèdit clicant aquí

Bueno, al que anava, per tots aquells que tingueu deutes impagables o que us hagueu adonat que potser no te sentit arruïnar-se la vida pagant-les, us pot interessar la Comunitat de Morosos que s'ha creat a la web de Crisi: http://www.17-s.info/moroses

Subhasta de vivendes embargades: venudes 6 de 90 :-)

Posted on June 17th, 2008 by joan and tagged , , , , .
joan's picture

Avui al telenotícies migdia han donat la notícia de què una empresa que ha posat en subhasta 90 immobles que els bancs han embargat a gent que no podia pagar la hipoteca només ha pogut vendre'n 6. Segons la periodista sortien amb descomptes del 20-30% del seu preu "comercial" (ves a saber que entenen per preu comercial...).

És una notícia que confirma el que ja tothom sap, que no es ven res. I el que no se sap tant, que la morositat a les hipoteques està pujant a marxes forçades.

 
No feu cas d aquest link