banc

  • warning: Creating default object from empty value in /home/calbasi/public_html/bombollaimmobiliaria.com/drupal/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.
  • warning: htmlspecialchars() expects parameter 1 to be string, array given in /home/calbasi/public_html/bombollaimmobiliaria.com/drupal/includes/bootstrap.inc on line 867.

Subhasta de vivendes embargades: venudes 6 de 90 :-)

Posted on June 17th, 2008 by joan and tagged , , , , .
joan's picture

Avui al telenotícies migdia han donat la notícia de què una empresa que ha posat en subhasta 90 immobles que els bancs han embargat a gent que no podia pagar la hipoteca només ha pogut vendre'n 6. Segons la periodista sortien amb descomptes del 20-30% del seu preu "comercial" (ves a saber que entenen per preu comercial...).

És una notícia que confirma el que ja tothom sap, que no es ven res. I el que no se sap tant, que la morositat a les hipoteques està pujant a marxes forçades.

El sistema bancari espanyol sembla molt més fràgil del que ens pretenen donar a entendre

Posted on January 26th, 2008 by joan and tagged , , , , .
joan's picture

Hi ha coses que ja no son un secret per boi ningú: que la bombolla immobiliària està punxant, que als EEUU ja fa temps que els preus baixen, que l'economia espanyola té un futur complicat a mig termini... Però hi ha un tema del que, encara els mitjans de comunició no diuen ni mu: els bancs i les caixes.

El credit crunch espanyol :-(

Posted on November 8th, 2007 by joan and tagged , , , , , .
joan's picture

Un altre post del bloc del Marc Vidal ;-) Al bloc d'en Marc Vidal: www.marcvidal.cat/marcvidal/2007/10/el-nostre-credi.html , en aquest cas sobre els passos que es van fent (i teòricament s'anirien fent), per arribar al credit crunch espanyol.

Això del crèdit crunch ve a ser que en una (mala) situació econòmica a on les empreses necessiten accedir a recursos financers (crèdit), els bancs el que fan és tot el contrari, donar cada cop menys diners i més cars. La conseqüència, un daltabaix econòmic, perquè les empreses, si no tenen recursos financers han de plegar, reajustar-se, vendre's, etc. Com sempre els catalanets d'a peu en pagaríem les conseqüències: atur.

Una nova immobiliària espanyola en situació difícil: la murciana Polaris

Posted on November 8th, 2007 by joan and tagged , , , .
joan's picture

Llegeixo al bloc d'en Marc Vidal: www.marcvidal.cat/marcvidal/2007/11/polaris-world-p.html que una nova immobiliària es suma a la llista d'immobiliàries amb problemes financers que ja van obrir Astroc i Llanera. Ara es tracta d'una murciana, Polaris World. Sembla que a les terres on els governs peperos es vanaven d'un desenvolupament econòmic rècord se'ls hi comença a veure el llautó. Hi és que hi ha creixements econòmics que son pa per avui i gana per demà.


Google


 

A Internet |

A bombolla


 
No feu cas d aquest link