grup immobiliari

  • warning: Creating default object from empty value in /home/calbasi/public_html/bombollaimmobiliaria.com/drupal/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.
  • warning: htmlspecialchars() expects parameter 1 to be string, array given in /home/calbasi/public_html/bombollaimmobiliaria.com/drupal/includes/bootstrap.inc on line 867.

No només les immobiliàries valencianes peten, també ho fan les basques: Ereaga

Posted on December 16th, 2007 by joan and tagged , , , .
joan's picture

Quan es decalabrava a la borsa Astroc, o Llanera anunciava acomiadaments massius, algú (maibaixista) podia pensar que això era cosa dels valencians, que òbviament s'han carregat el patrimoni turístic i natural de les futures generacions a costa de que quatre mafiosos facin duros durant un decenni.

Bueno, la prova de que la bombolla és generalitzada (sense descartar que al Pais valencià peti més fort, és que la notícia ara és que el grup empresarial Ereaga, que agrupa 18 empreses basques, s'ha declarat en suspensió de pagaments.

I el que queda per veure!

Una nova immobiliària espanyola en situació difícil: la murciana Polaris

Posted on November 8th, 2007 by joan and tagged , , , .
joan's picture

Llegeixo al bloc d'en Marc Vidal: www.marcvidal.cat/marcvidal/2007/11/polaris-world-p.html que una nova immobiliària es suma a la llista d'immobiliàries amb problemes financers que ja van obrir Astroc i Llanera. Ara es tracta d'una murciana, Polaris World. Sembla que a les terres on els governs peperos es vanaven d'un desenvolupament econòmic rècord se'ls hi comença a veure el llautó. Hi és que hi ha creixements econòmics que son pa per avui i gana per demà.


Google


 

A Internet |

A bombolla


 
No feu cas d aquest link